• +45 20 40 20 06
  • uge29@aabenraagolf.dk
  • Sandskærvej 152, 6200 Aabenraa
Nyheder
Ny banerekord i Aabenraa Golfklub under Golfuge

Ny banerekord i Aabenraa Golfklub under Golfuge

I den forgangne uge har Aabenraa Golfklub afholdt golfuge – Uge 29 – med samlet knap 600 deltagere, nærmere betegnet 596 deltagere over 4 dage. 

Der er blevet spillet både single turneringer og par turneringer igennem hele ugen som stableford turneringer. Om det bunder i de høje, flotte stableford scores på alle 4 dage – eller det bare er “druknet” i det fantastiske humør og rosende ord til Aabenraa Golfklub for årets arrangement skal være usagt, men allerede i mandags blev der faktisk sat en ny banerekord for Damer på Aabenraa Golfklubs bane.

Mandag blev der spillet individuel stableford turnering og i denne deltog tidligere LET spiller Line Vedel Christensen. Line (hcp +4,8) havde storspillet fremme og via en runde med en enkelt bogey men hele 5 birdies, kom hun rundt i 67 slag brutto, som er ny banerekord for Damer i Aabenraa Golfklub. Den tidligere rekord var på 76 slag brutto. 

Se alle banerekorder på Aabenraa Golfklubs Wall of Fame her 

Et stort tillykke til Line, som fik fortjent anerkendelse for den flotte runde på 4. dagen af Aabenraa Golfuge 2021. 

(Billedet viser Line Vedel Christensen med sin mand, Ronni Christensen (PGA Pro i Aabenraa Golfklub) samt deres lille Agathe.