• Sandskærvej 152, 6200 Aabenraa
Nyheder
Uge29 2024 er igang !

Så er den niende udgave af Uge29 i Aabenraa Golfklub endelig skudt i gang. Mandagens singleturnering så et deltagerantal på 107 spillere, der blev budt på lidt af hver vejrmæssigt.

I løbet af dagen var der både regnvejr, lidt overskyet og fuld sol – men heldigvis alt i behagelige temperaturer. Hvad der ikke var så behageligt var den kraftige vind der hele dagen susede hen over banen på Løjt Land.

Hvor spillerne brokkede sig lidt over vejret og vinden, var der absolut ingen der brokkede sig over banen – hurtige, ensartede greens, lækre klippede fairways og mindre rough en der plejer at være – banen fik hele dagen kun lovord med på vejen. Fantastisk arbejde af g

Der blev i årets første turnering i Uge29 spillet i 4 rækker –  A, B, C og D – og samtidig var der naturligvis “Tættest på flaget” konkurrencer på alle par 3 hullerne.

På trods af vejret var der mange flotte scores. De dygtige vindere bliver som følger, hvor lige scores blev afgjort efter sidste 9, sidste 6 osv. :

Hul 18: Peter Stougaard – Aabenraa Golfklub – 1,48 m

Stort tillykke til alle vindere og tak til alle frivillige, der gjorde dag 1 i Uge29 til det specielle, det er. Og en stor tak til alle sponsorer der gør hele Uge29 muligt.

I morgen tirsdag går det videre med endnu en Single Stableford Turnering hvor livescore kan følges her.